Λειτουργικότητα

Δανικό design – εστίαση στην λειτουργικότητα

Οι σόμπες ξύλου πρέπει να είναι εύκολες στην λειτουργία, ελκυστικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Έτσι η Lotus Heating Systems έχει επιλέξει να δώσει απόλυτη προτεραιότητα στην ποιότητα και λειτουργικότητα στη φιλοσοφία του σχεδιασμού της, καθώς και στην επιλογή των υλικών της. Όλες οι σόμπες της δοκιμάζονται από αναγνωρισμένες αρχές ελέγχου, έτσι ώστε να σας παρέχει εγγυήσεις ότι μια Lotus θα πληρεί πάντα τις πιο αυστηρές περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

Η σειρά Lotus έχει δημιουργηθεί σε στενή συνεργασία του αρχιτέκτονα Kaare Sølvsten με τεχνικούς και προμηθευτές από όλο τον κόσμο. Η δανέζικη παραδοσιακή σχεδίαση σε συνδιασμό με τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά δημιούργησαν προϊόντα που ενσωματώνουν την εξαιρετική σχεδίαση, την λειτουργικότητα και την τεχνολογία αιχμής.

Η Lotus Heating Systems παράγει σόμπες ξύλου από το 1979. Η γκάμα περιλαμβάνει τώρα δώδεκα μοναδικές σειρές σχεδιασμού, που μπορεί όλες να συμπληρωθούν με διάφορα αξεσουάρ. Η σόμπα που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών της οικογένειάς σας θα είναι πάντα στη διάθεσή σας.

Sompa.gr Menu

Αρχική

Ενεργειακές εστίες

Σόμπες Αερόθερμες

Σόμπες Μάζας

Beto

Design Products

Partners

Πληροφορίες

Info

s5 logo lotus

Τζάκια Σουφλερός:

Φθιώτιδα, Λαμία, ΤΚ 35100

Κύπρου & Άσωπου 17

Fax: 2231035184

Τηλ: 2231035184

Contact Us

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα επικοινωνίας

Support Soufleros

Partners

Email Subscription

Follow us Social:

Follow us on Facebook

Follow us on Twitter

S5 Box

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Google+