Η 570 T Black Magic

H 570 T Black Magic main

H 570 T Black Magic sxedioH 570 T Black Magic

Η ενεργειακή εστία Lotus H 570 T Black Magic είναι μια εστία διαμπερής που εχει το πλεονέκτημα να τοποθετηθεί έτσι ώστε να έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνεται
τη θεά της φλόγας από δύο διαφορετικούς χώρους.
 
Η εστία αυτή μπορεί να τοποθετηθεί είτε από την αρχή ώς μια καινούργια κατασκευή τζακιού είτε ώς μετατρατοπή (προσαρμογή ένθετου)
του παραδοσιακού τζακιού σε ενεργειακό. Κατασκευασμένη από ειδικό πυράντοχο χάλυβα παχους 5mm και εσωτερικά με επένδυση από χυτό βερμικουλίτη θεωρείται η ιδανικότερη λύση για το σπίτι σας.

Η H 570 Tunnel  Black Magic διέθετει σύστημα επανάκαυσης καυσαερίων αλλά και αυτοκαθαρισμό κρυστάλου και χώρου κάυσης, χάρις στην διαδικασία πυρόλυσης όπου δημιουργείται κατα την διάρκεια της καύσης.

Οι ενεργειακές εστίες Lotus Black Magic με το έξτρα μαύρο κρύσταλλο μπροστά από την πόρτα της εστίας δημιουργούν την αίσθηση πολυτέλειας. Με ειδική βαφή χρώματος μαύρο γυαλιστερό, “ glossy ” στη κορνίζα της εστίας και στα άλλα μεταλλικά μέρη της πρόσοψης,
οι σειρές magic είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Η κομψή εμφάνιση της πρόσοψης και τα διακριτικά πόμολα που είναι ενσωματωμένα στο κάτω μέρος της πόρτας σε μαύρο "glossy" χρώμα
καθιστούν την εστία Black Magic μοναδική. Τόσο το εσωτερικό τζάμι της πόρτας αλλά και το εξωτερικό είναι κατασκευασμένο από κεραμικό γυαλί. Συνολικά, αυτή η πρόσοψη δημιουργεί ένα θεαματικό αποτέλεσμα σε κάθε σπίτι.

Στα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού είναι, η άμεσα ελεγχόμενη καύση, εξαιτίας της στεγανής εστίας αλλά και του συστήματος διπλού κλεισίματος της πόρτας. Το ενεργειακό τζάκι H 570 Τ Black Magic διαθέτει μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, οι διαστάσεις του, αλλά και οι διαστάσεις του κρυστάλου της πόρτας, το καθυστούν την τέλεια επιλογή  για αυτούς που θέλουν ένα διαμπερές τζάκι. Απολαύστε της μοναδικές φλόγες Lotus σε ένα ποιοτικό τζάκι και ζεστάνεται τους χώρους σας με πολύ μικρή κατανάλωση ξύλου.

Ως έξτρα διατίθεται κορνίζα ειδικών διαστάσεων της προτίμησή σας.

Σε μαύρο αλλά και γκρι χρώμα.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • H 570 T Black Magic detailsΟνομαστική ισχύς: 4-9KW  
  • Ενεργειακή απόδοση: 80,5%  
  • Θερμαινόμενος χώρος: 30-110 m2  
  • Κατανάλωση Ξύλου: 2 kg / hour
  • Mg/M3: 29
  • Έξοδος καυσαερίων: Φ150
  • Βάρος : 155 kg
  • Εγγύηση: 10 χρόνια

 

Δείτε εδώ την εστία Click Here!

 

Δείτε Επίσης...

Sompa.gr Menu

Αρχική

Ενεργειακές εστίες

Σόμπες Αερόθερμες

Σόμπες Μάζας

Beto

Design Products

Partners

Πληροφορίες

Info

s5 logo lotus

Τζάκια Σουφλερός:

Φθιώτιδα, Λαμία, ΤΚ 35100

Κύπρου & Άσωπου 17

Fax: 2231035184

Τηλ: 2231035184

Contact Us

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φόρμα επικοινωνίας

Support Soufleros

Partners

Email Subscription

Follow us Social:

Follow us on Facebook

Follow us on Twitter

S5 Box

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.
Google+